3 tips als je geen vervoer hebt naar het vliegveld

  Het is belangrijk dat je op tijd aan komt op het vliegveld en daarom ook goed kijkt wat het vervoer wordt om er heen te gaan. Met de auto zou je kunnen parkeren dan weet je dan wel op tijd aankomt je kan voor je auto gemakkelijk parkeerplekken vergelijken op Parkago alleen het is wel wat prijziger dan met het openbaar vervoer. Maar met het openbaar vervoer moet je hopen dat je op tijd aankomt. Dus wat ga je doen kijk hieronder wat jij het gemakkelijkste vindt.

  Taxi

  Een taxi naar het vliegveld is meestal best prijzig dan bijvoorbeeld met de trein. Maar je hebt wel meer zekerheid dat je op tijd komt. Omdat taxi’s op veel rijbanen mogen rijden. Gaat het ook sneller. Bijvoorbeeld op een tram spoor in Amsterdam daar mogen ze gebruik van maken. Als je in Amsterdam woont kost het je ongeveer €25 om je naar het vliegveld te rijden. Je hoeft als je met een taxi gaat niet te sjouwen met je koffers dat regelt de chauffeur netjes die zet alles in de kofferbak. Let er wel op dat je taxi een vergunning heeft op de terug weg van je reis als hij op je moet wachten. Want zonder vergunning mag je niet op een taxi parkeerplek staan. Dus moet je snel instappen.

  Trein

  Met de trein naar het vliegveld te gaan is super makkelijk. Als je naar Schiphol moet is het superhandig want de trein stopt onder de vertrekhal. En ze reiden ook nog 7 dagen per week een nacht trein dus nachts vliegen of in het weekend kan zeker! Qua prijs is het helemaal niet slecht. Zeker veel beter als je met je eigen auto zou gaan. Ook hoef je niet te twijfelen of je koffers wel in je auto passen want dat gaat makkelijk in de trein. Je hebt hier ook speciale vakken voor boven je stoel.

  Bus

  Hetzelfde geld met dus bus. Het budget wat je daarvoor nodig is vrijwel weinig. Met de bus is het vervoeren van koffers wat moeilijker dan ander openbaar vervoer. Omdat als je bijvoorbeeld tijdens spitsuur weg moet naar Schiphol dan is er heel weinig ruimte voor je koffer en staat die alleen maar in de weg. Schiphol is 24 uur beschikbaar met de bus. Nachts rijden er alleen minder bussen dus houdt daar rekening mee.