Audi car mod: nieuwe nieren en Xenon verlichting

  Recent heb ik al eens een keer bericht over mijn laatste hobby dat is namelijk car tunen. Dat houdt nogmaals in dat je door middel van auto onderdelen te vervangen tracht de performance van de auto te verbeteren. Vorige keer had ik al met jullie gedeeld dat ik nieuwe schokdempers heb laten aanbrengen op mijn Audi. Ditmaal is het beurt aan de verlichting en tevens de nieren om verbeterd te worden.

  Toegegeven nieren zijn meer een carstyling update. Carstyling is dan de kunst van het fraaier maken van de auto. Want het oog wil ook wat immers. De verlichting heeft eigenlijk niets te maken met zowel car tuning als car styling, meer een randzaak.

  Enfin, de nieren wat ook wel de grill van de auto genoemd wordt, zit aan de voorkant van de auto en is dus vrij belangrijk voor het uiterlijk van de bolide in kwestie. Vandaar dat ik hier begin qua carstyling. De xenon lampen heb ik nodig om beter zicht te hebben op de donkere polder wegen die ons land rijk is.

  Aanbevolen: https://www.carstyle.nl/exterieur.html/grill.html

  Ik ging op zoek online om te kijken waar ik deze onderdelen het goedkoopste kan bemachtigen. Uiteindelijk kwam ik uit bij de webwinkel Carstyle.nl. De auto onderdelen waren binnen een dag in huis. Niet verwacht dat dit zo snel zou gaan. De installatie heb ik wederom uitbesteed aan een auto monteur uit de buurt.

  Tip: https://www.carstyle.nl/xenon.html

  Het eindresultaat? Ik moet zeggen ik ben enorm onder de indruk van de power die de xenon lampen hebben. Je moet er wel een beetje mee oppassen anders verblind je tegenliggers. De nieren hebben het uiterlijk naar mijn smaak althans ook verbeterd. En mijn vrouw vindt dit ook. Enfin voor een volgende keer denk ik eraan om zogenaamde treeplanken te installeren en wellicht een nieuwe uitlaat voor beter meer indrukwekkend geluid.