Auto importeren uit Duitsland

  Bij het importeren van een auto komt een hoop specialistische kennis kijken. Een auto importeren uit Duitsland heeft daar tegenover veel voordelen. Je kunt namelijk tot 20% op de aanschafwaarde van je nieuwe auto besparen. Bovendien is het aanbod aan auto’s in Duitsland ruimer, zijn nieuwe modellen vaak eerder leverbaar en zijn auto’s in Duitsland completer uitgevoerd dan in Nederland. Ook zijn de kilometerstanden vaak lager. Een auto importeren kan snel gebeuren en importauto’s tot drie jaar oud vallen onder de fabrieksgarantie.

  Hulp bij import

  Omdat er veel komt kijken bij een auto importeren, is het verstandig om specialisten in te schakelen. Auto Import Trading BV heeft meet dan tien jaar ervaring met het importeren van auto’s en onderscheidt zich door topkwaliteit dienstverlening. Ze zijn een betrouwbare partner met als doel snel en zorgeloos jouw auto kunnen importeren tegen een zo laag mogelijke bpm. De werkwijze is transparant, en je kunt keuze maken uit verschillende pakketten ter ondersteuning bij het importeren van een auto.

  Kies welke hulp je nodig hebt

  Er zijn drie pakketten voor ieder een andere prijs. Voor slechts 49 euro exclusief btw worden de documenten gecontroleerd en krijg je de laagste bpm garantie. Bij dit pakket zit geen RDW keuring, transport, aankoopkeuring of geld terug garantie. Voor een meerprijs van 230 euro krijg je bij importpakket B ook een 5-daagskenteken. Ook hierbij is geen transport, aankoopkeuring of geld terug garantie. Met importpakket C wordt alles geregeld, hiervoor betaal je 1099 euro exclusief btw. Het bedrijf rijdt zelf naar Duitsland, voer een complete aankoopkeuring uit, haalt de auto binnen maximaal 3 werkdagen naar Nederland en zorgt voor controle van documenten en een RDW keuring.

  Zelf bpm berekenen

  Ieder pakket is inclusief opmaak van bpm keuring. De bpm berekenen kan ook via deze pagina. De bpm berekenen kan voor iedere auto vanaf 2010 die aangeboden wordt op mobile.de. De gegevens die je nodig hebt voor de bpm berekenen staan in de advertentie. Dit zijn het bouwjaar van de auto, inclusief welke maand, het type brandstof en de CO2 emissie, aangegeven in aantal g per kilometer. Daarnaast vul je contactgegevens, de kilometerstand van de auto en de vraagprijs van de auto in. Dan kun je klikken op ‘bereken bpm’.