Auto total loss, wat nu?

  Als je auto total loss is, dan wil je er zo snel mogelijk vanaf. Na een ongeluk wordt je auto meestal afgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf. Het kan echter ook gebeuren dat je auto wegens technische gebreken tot een sloopauto wordt verklaard. Als bijvoorbeeld de koppakking van je 19 jaar oude Seat Ibiza het begeeft, dan weegt een reparatie niet meer op tegen de dagwaarde van de auto. De auto staat dan bij jezelf of een bekende voor de deur. Hoe kom je er nu op een gemakkelijke manier vanaf?

  Sloopauto verkopen niet gemakkelijk

  Je kunt ervoor kiezen om je sloopauto zelf af te voeren en te verkopen aan een auto recycling bedrijf. De goedkoopste methode is om iemand te vinden die je wil slepen. Slepen van je auto, zeker als die total loss is, kan een moeilijke exercitie worden. Je kunt ook een aanhanger of oplegger huren. Dit kost natuurlijk geld en als je pech hebt, betaal je meer voor het vervoer dan dat je voor je auto terugkrijgt. Daarnaast zit je ook nog met het papierwerk om de auto te vrijwaren bijvoorbeeld.

  Sloopauto verkopen Den Haag kan makkelijker

  Een sloopauto verkopen Den Haag zijn bedrijven die van alles voor jou regelen. = Je zou het misschien niet direct verwachten, maar er zijn meerdere bedrijven die sloopauto’s opkopen. Deze bedrijven ontzorgen je volledig. Je auto wordt bij je thuis of waar hij dan ook staat opgehaald. Vaak kan dat wanneer het jou het beste uitkomt. Je krijgt van tevoren een reëel bod op je auto en als hij opgehaald wordt, krijg je meteen het vrijwaringsbewijs overhandigd. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er iemand met je auto aan de haal gaat en je straks een brievenbus vol met boetes hebt.

  Dagwaarde zeker de moeite waard en je auto milieuvriendelijk afgevoerd

  Sloopauto verkopen Den Haag staat voor je klaar en het levert nog wat op ook. Zeker omdat je zelf geen kosten hoeft te maken, levert het altijd een leuke financiële meevaller op. Je kunt er ook zeker van zijn dat je auto op milieuvriendelijke wijze afgevoerd en gerecycled wordt.