Bedrukte ijskrabber als relatiegeschenk

  Met relatiegeschenken is het van belang om rekening te houden met het seizoen. Bedenk wanneer u de geschenken weg wilt geven, welke producten er bij die periode passen. Tevens is het van belang om te kijken naar de doelgroep waar de relatiegeschenken voor bedoeld zijn. Als u op zoek bent naar promotieartikelen is het van belang om te kijken welke doelgroep u wilt bereiken met de geschenken.

  Bedrukte winterartikelen zijn fantastische relatiegeschenken. Bent u op zoek naar een echt winters artikel? Dan zit u met een ijskrabber altijd goed. Vrijwel iedereen heeft een auto en zal in de winter geregeld zijn of haar ramen moeten krabben. Wilt u een goedkoop geschenk in groten getallen uitdelen en daarbij een echt nuttig bedrukt winterartikel weggeven? Dan zijn bedrukte ijskrabbers een geweldige optie. De ijskrabbers kunnen zowel als relatiegeschenk en als promotieartikel worden gebruikt. Er zijn verschillende soorten ijskrabbers waar u uit kunt kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een simpele driehoek ijskrabber of een luxe bedrukte ijskrabber die ook voorzien is van spons en ruitenwisser. U kunt ook kiezen voor een parkeerkaart en ijskrabber in één. Genoeg keuze dus!

  Het perfecte winter relatiegeschenk 

  Voorkom dat uw klanten en relaties problemen hebben met het krabben van de auto in de wintermaanden en kies voor een ijskrabber als relatiegeschenk. De klant zal u dankbaar zijn voor het geschenk en iedere keer als hij of zij de ijskrabber gebruikt, wordt er weer gedacht aan uw bedrijf. Het is ook mogelijk om ijskrabbers te gebruiken als promotieartikel. Om uw bedrijf te promoten door middel van ijskrabbers is het van belang dat deze eerst worden bedrukt. De ontvanger zal telkens opnieuw de bedrukking zien en positief aan uw bedrijf denken. Ook zullen mensen in zijn of haar omgeving de bedrukking kunnen zien, dit zorgt ervoor dat u een groot bereik heeft. 

  Hoe werkt dat, ijskrabbers bedrukken?

  Heeft u een ijskrabber uitgezocht die bij uw bedrijf past en wilt u deze laten bedrukken? Dan kunt u er voor kiezen om deze met uw logo of een tekst te laten bedrukken. Sommige ijskrabbers hebben een groter drukoppervlak, hierbij is het mogelijk om zowel uw logo als een stukje tekst te laten drukken. De ijskrabbers worden vervolgens gedrukt met één van de veelgebruikte druktechnieken als tampondruk, transferdruk en zeefdruk. Tampondruk is geschikt voor relatief kleine opdrukken. Transferdruk leent zich goed voor flexibel materiaal, zoals een ijskrabber met handschoen. Door het bedrukken van de ijskrabbers weet iedereen waar ze vandaan komen. Zo creëert u eenvoudig een grotere klantenkring.  Een ijskrabber met uw logo is voor iedere automobilist een onmisbaar item!