De mobiliteitsservice van Skoda

  De mobiliteitsservice van Skoda is een gratis Skoda service en biedt je diverse voordelen. Enkele onderdelen van de service zijn: hulpverlening in Nederland, hulpverlening in Europa, hulpverlening wanneer de reparatie niet lukt.

  Hulpverlening in Nederland

  Wanneer je in Nederland door pech niet verder kunt, is het mogelijk om betrouwbare hulp in te schakelen door middel van één telefoontje. Door te bellen naar 0800 – 023 00 24 komt er zo snel mogelijk hulp ter plaatse die u zo snel mogelijk weer op weg proberen te helpen. Zorg er voor dat u uw serviceplan bij heeft en uw kilometerstand in de gaten houdt.

  Hulpverlening in Europa

  De Skoda mobiliteitsservice kan in bijna geheel Europa worden gebruikt. U belt gewoon hetzelfde nummer als in Nederland: 0800 – 023 00 24. Zo wordt er zo snel mogelijk hulp naar u toegestuurd. Indien het telefoonnummer om welke reden dan ook niet beschikbaar is kunt u contact opnemen met het volgende nummer: +31 33 4949600. Dit is echter geen gratis nummer.

  Hulpverlening als directe reparatie niet lukt

  Het komt wel eens voor dat een direct reparatie niet kan. Dan wordt uw auto naar de dichtstbijzijnde Skoda-dealer gebracht. Hier wordt vervolgens bepaald binnen welke tijd een reparatie wel mogelijk is. Indien dit niet mogelijk is dan komt er een oplossing. Deze oplossingen kunnen het volgende zijn: een vervangende auto voor maximaal 3 dagen, een hotelovernachting voor u en uw passagiers of een andere vervoersmogelijkheid zoals het openbaar vervoer. Alle kosten voor de hulpverlening zijn voor Skoda. Alleen de reparatiekosten zijn voor eigen rekening.

  Verzeker jezelf van de Skoda mobiliteitsservice

  De Skoda mobiliteitsservice geldt altijd tot aan de eerste onderhoudsbeurt van je nieuwe Skoda. Wil je altijd tijd gebruik kunnen maken van deze gratis pechhulpverlening? U hoeft alleen maar altijd de reguliere en voorgeschreven fabrieksonderhoud van je Skoda binnen door een Skoda-dealer uit te laten voeren. Dit geldt ook voor de adviezen voor reparatie en onderhoud.

  Het serviceplan

  Wanneer uw Skoda-dealer reparatie en onderhoudswerkzaamheden heeft uitgevoerd, worden er stempels aangebracht in uw serviceplan. Deze stempels zijn het bewijs dat u recht hebt op de Skoda mobiliteitsservice. Dit serviceplan moet u dus ten alle tijden bij u houden voor bewijs zodat u kunt genieten van de gratis service.