Een verhuiswagen huren of een verhuisbedrijf inhuren?

  Het verhuizen is een hele klus. Het wordt wat gemakkelijker als er een verhuisbedrijf ingehuurd wordt. Daar horen echter wel meer kosten bij. Het is slim om een vergelijking te maken tussen de optie om de verhuizing zelf te doen of een verhuisbedrijf in te schakelen. Natuurlijk moet je alles wel eerlijk vergelijken. Ook moet je weten welke risico’s je loopt. Alleen dan is het mogelijk om een eerlijke en goede afweging te maken. Laten we snel van start gaan. 

   

  Een verhuiswagen huren 

  Het belangrijkste bij het verhuizen is om de spullen van de oude naar de nieuwe woning te brengen. De verhuiswagen is hierbij cruciaal. Afhankelijk van de afstand en de hoeveelheid spullen is het mogelijk om hier een keuze in te maken. Zo kan een kleine bakwagen voldoende zijn als er weinig spullen zijn of de afstand niet zo groot. Zijn er meer spullen en is de afstand wat groter? Dan is een grote verhuiswagen nodig. Hierbij heb je ook een ander rijbewijs nodig.

   

  Een verhuisbedrijf inschakelen 

  Een andere optie is om een verhuisbedrijf in te schakelen. Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om het inhuren van een verhuisbedrijf. Op deze website is te zien welke opties er zijn. Zo is het mogelijk om een verhuisbedrijf in te schakelen om alles in te pakken, te demonteren en dan te vervoeren. Vervolgens kan het verhuisbedrijf alles op de juiste plek zetten en de grote meubels ook weer monteren. Het is een compleet pakket. Wanneer men zelf ook een deel van het werk doet is het mogelijk om geld te besparen. Als alles al klaar staat om in de verhuiswagen gepakt te worden en men alles zelf op de juiste plek zet zal dit wat goedkoper zijn. Vraag hiervoor een passende offerte op. Dan is het mogelijk om de beste vergelijking te maken.