Geld vangen voor je total loss auto

  Geld ontvangen voor je auto die naar zeggen niets meer waard is? Dit kan wel degelijk. Met de service van de nationale sloopauto ophaaldienst kun je jou auto inleveren voor contanten. Je kan er voor kiezen om je auto naar de sloop te brengen en het geld voor het oud ijzer krijgen, maar je kan ook je sloopauto verkopen aan nationale sloopauto ophaaldienst.

  De sloopauto dienst

  De nationale sloopauto ophaaldienst koopt jou sloopauto om de bruikbare onderdelen eruit te kunnen halen en ze vervolgens te kunnen hergebruiken om het leven van andere auto’s te redden. Wat mensen namelijk vaak niet weten is dat na een ongeluk er nog best veel onderdelen van de auto heel blijven en dus makkelijk hergebruikt kunnen worden.

  Tijd en moeite? Nee!

  Om je auto bij de nationale sloopauto ophaaldienst te krijgen, hoef jezelf bijna geen moeite te doen. Sterker nog, je kunt het regelen vanaf de plek waar je nu zit. Je bureau, de bank, een standstoel? Geen probleem. Je hoeft namelijk alleen je telefoon op te pakken en contact op te nemen met het gewenste bedrijf. Wanneer het jou uitkomt, komen ze je auto ophalen. Het maakt dan ook niet uit waar in Nederland je zit. Een sloopauto verkopen in Zaandam of juist helemaal in het zuiden van het land? Door het hele land zit er wel iemand die jou kan helpen. Ze geven je vervolgens netjes een vrijwaringsbewijs en natuurlijk het bedrag dat jouw auto nog waard is.

  Eerlijke beoordeling van je auto

  De nationale sloopauto ophaaldienst werkt alleen maar met erkende autoschade- en demontage bedrijven en zo weetje dus zeker dat je auto altijd zo eerlijk mogelijk beoordeeld wordt. Daarnaast moet je je natuurlijk ook wel bedenken dat je er bij de sloop vrijwel niets meer voor zou krijgen. Je auto is niet voor niets total loss verklaard. Om die reden is alles mooi meegenomen.

  Waar kan ik terecht met eventuele vragen?

  Mocht je toch nog vragen hebben naar aanleiding van dit artikel, kun je altijd terecht op de website waar je jouw sloopauto aan wilt verkopen. Hier kun je aanvullende informatie vinden of gewoon even de telefoon pakken om je eventuele vragen te stellen.

  Nieuwsgierig naar meer auto gerelateerd nieuws, tips of trends? Neem dan af en toe een kijkje op de website van 2dehands-auto.nl!