OHRA komt met een oplossing!

  Verzekeraar OHRA heeft een nieuwe reclame campagne gestart voor haar autoverzekering. Veelvuldig komt de spot voor bij op televisie. En ook langs de weg zie je de herkenbare billboard met de reclame voor de autoverzekering. Het gaat om de reclame met de ooievaar die omvalt en met de rode scherpe snavel een gat boord in het dak van de auto.
  Foto maken en weer verder
  Wordt je geconfronteerd met schade aan je auto? Met de OHRA App is het een kwestie van een foto maken en deze opsturen. En dan kan je weer verder. Een soortgelijke tekst staat ook op de reclame zuilen langs de weg. Schade. Foto. En Weer Door. Oplossen autoschade wordt zo wel makkelijk.
  Met de Schade app van OHRA kun je onderweg direct zien waar een dichtstbijzijnde schadeherstelbedrijf is. Met deze App kun je ook makkelijk in het buitenland contact opnemen met bijvoorbeeld de Nederlandse ambassade in het land of een van de alarmnummers voor het specifiek land. De OHRA App kun je gratis downloaden in de APP Store van Apple en op Google Play.
  Handige OHRA Verzekerings APP
  Verzekeraar OHRA maakt al een ruime tijd reclame voor de handige OHRA App. In deze “Appcidents” reclames speelt het bekende OHRA echtpaar Rob en Els de hoofdrol. Eind vorige jaar werd de app voor het indienen van een declaratie voor de zorgverzekering onder de aandacht gebracht. Eenvoudig declareren. Rekening, Foto en geld terug was het motto. In de huidige serie aandacht voor de zwangerschap. De OHRA app is dus handig voor de verschillende verzekeringen waaronder de OHRA autoverzekering. Zie de site van de verzekeraar voor meer informatie over deze handige applicaties. Maar je kunt ook direct naar de specifieke iPhone of Android store gaan om de applicatie te installeren.