Uw auto altijd in orde

  Zoals het een autobedrijf toebehoort kunt u bij Autoschade Hoogstra terecht voor APK en onderhoud. Ook nog eens een stuk voordeliger dan auto onderhoud wat u bij uw autodealer gewend bent. Nieuwe auto’s hebben meestal niet zo vaak reparatie nodig en daarbij is de APK nog langer geldig. Heeft u een occasion, dan kan het verstandig zijn om wat vaker een preventief bezoekje aan uw autogarage te brengen. Als garage staan wij dan ook voor u klaar om uw occasion weer helemaal op te knappen of te keuren. Zo kunt u weer veilig de weg op.

  Autobanden laten vervangen

  Uw banden verwisselen is een taak die u niet zomaar aan de eerste de beste monteur overlaat. Als u gebruik maakt van de bandenwissel service van Autoschade Hoogstra zit u gegarandeerd goed. Er werken op dit moment meerdere ervaren monteurs bij Hoogstra zodat u altijd kunt rekenen op een persoonlijke aanpak. De bandenwissel service gaat als volgt: als eerste worden de oude, versleten banden van uw auto gedemonteerd. Daarna worden de nieuwe banden die door u of door ons zijn uitgekozen gebalanceerd. Ten slotte worden de nieuwe banden op de auto gemonteerd. Gebalanceerde banden zorgen voor behoorlijk meer rijcomfort en gaan bovendien veel langer mee.

  Wanneer uw banden verwisselen?

  U kunt vrij gemakkelijk zelf zien of het nodig is om een bezoekje te brengen aan Autoschade Hoogstra. In de wet is namelijk vastgelegd dat de profieldiepte van een band niet minder dan 1,6 millimeter mag zijn. U kunt dit zelf bekijken door met behulp van bijvoorbeeld een rolmaat de band te meten. Is er minder dan 2 millimeter profiel, dan adviseren wij u om sowieso over te gaan tot banden verwisselen.

  Professionele autogarage

  Als uw motor of auto toe is aan een onderhoudsbeurt, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan in overleg uw auto ophalen als dit voor u het beste uitkomt. Ook als u door omstandigheden uw net aangeschafte occasion niet bij onze motorhandel ophalen kunt, kunnen wij u van dienst zijn. Heeft uw voertuig een APK beurt nodig, dan kunnen wij ook uw auto ophalen. U kunt het beste via onze contactpagina een afspraak met ons maken. Ook als u vragen heeft over de voorwaarden, raden we u aan om telefonisch of via mail contact met ons op te nemen.