Vervoer tijdens je verhuizing

  Ook voor studenten is het vinden van een huis een moeilijke opgave. Zeker in de grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Als het je dan eindelijk is gelukt om een huisje te vinden in Den Haag, is het tijd om te verhuizen. Dit kan door een auto te lenen van vrienden of familie, of te kiezen voor een auto huren in Den Haag. Echter is een normale auto vaak niet groot genoeg voor alle spullen. Maar wat is dan nu wel een goede manier om je spullen van A naar B te verhuizen? Dit artikel beschrijft verschillende mogelijkheden waarmee jij jouw spullen veilig verhuist.

   

  Verhuisbedrijf

  Zoals hierboven ook al beschreven, is een auto een optie voor een kleine verhuizing, maar schiet dit vaak te kort als je meubilair moet verhuizen. Zodra je veel meubels hebt, is een verhuiswagen een goede optie. Echter kan je deze wagen vaak niet zelf besturen en moet je hierbij een bedrijf inhuren.
  Hierbij zullen verhuizers jouw helpen met het tillen van alle dozen en meubels. Dit scheelt voor jezelf veel inspanning en is dus al snel een luxe optie. Let er wel op dat dit vaak een prijzige optie is en daardoor niet voor iedereen de meest ideale.

  Busje

  Het is echter onwaarschijnlijk dat studenten kiezen voor een verhuisbedrijf. Hierbij spelen de kosten vaak een rol, maar ook de hoeveelheid meubels. Studenten huren namelijk vaak een kamer, waardoor ze alleen een bed, bureau en kast nodig hebben. Een grote bank en keukentafel blijven hier dan al snel achterwege. Een goedkopere en meer passende optie is voor studenten dan al snel een busje huren. Hierdoor hebben ze meer ruimte dan met een auto, maar betalen ze niet de hoofdprijs die ze zouden betalen bij een verhuurbedrijf. Let er echter wel op dat voor het huren van een busje al snel een minimum leeftijd van 23 wordt gerekend.

  Verhuizen kan dus met verschillende vervoersmiddelen. Welke je kiest hangt volledig van je eigen voorkeuren af. Zorg ervoor dat je de prijs, ruimte en minimale leeftijd goed in overweging neemt. Op die manier zorg je ervoor dat je niet op de verhuisdag zelf in de stress schiet.