Waar kan ik het beste een auto huren?

  Heb jij nog geen eigen auto en wil je och graag een weekendje weg met de auto? Dan is het natuurlijk ideaal dat je tegenwoordig bijna overal een auto kunt huren. Maar waar moet je nou eigenlijk op letten bij het huren van een auto, en bij welke autoverhuurder ga jij met een tevreden gevoel de weg op?

  Welke verhuurders zijn er?

  Iedereen kent de grote ketens wel. Denk bijvoorbeeld aan Bo-rent, Sixt en Europcar. Allemaal namen die in de loop der jaren een groot wagenpark hebben opgebouwd en landelijk aanwezig zijn. Naast deze grote ketens zijn er vaak ook nog veel lokale verhuurders. Deze herken je vaak aan een klein wagenpark en scherpe prijzen.

  Wat kan je beter kiezen?

  Je wilt natuurlijk voor de laagste prijs de beste auto huren. Toch moet je je zeker niet blindstaren op de prijs. Hoe goedkoper de auto is, hoe groter de kans is dat deze misschien niet veilig is. Wil je zekerheid en veiligheid, dan kan je vaak beter bij een grote, landelijke autoverhuurder terecht. Deze hebben een betrouwbare reputatie opgebouwd waarmee ze uiteindelijk dus ook groot zijn geworden.

  Waar moet ik op letten?

  Er zijn veel zaken waar je aan kan zien welke autoverhuurder het beste is. Denk bijvoorbeeld aan het lezen van recensies, doornemen van de websites en het bekijken van het wagenpark. Heb jij een keuze gemaakt en een autoverhuurder gekozen, dan komt de auto zelf nog. Controleer deze op schade, vraag desnoods de onderhoudsgeschiedenis na, en vraag vooral naar de voorwaarden die aan het huren van de auto vastzitten. Zo kom jij nooit voor onvoorziene verrassingen te staan.

  Auto huren bij Bo-rent

  Een autoverhuurder waar ik zelf regelmatig een auto of bus bij huur is Bo-rent autoverhuur. Zij beschikken over een ruim wagenpark en zorgen dat elke auto altijd goed onderhouden wordt. Zo stap je met een goed gevoel in de auto!