ZELF aansprakelijkheidsverzekering kiezen voor verhoogt woongenot

  Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten is altijd wel een wijs besluit. Hiermee voorkom je onverwachte grote uitgaven die vaker kunnen uitlopen op een financi├źle nachtmerrie. Het gaat hier om schade die helemaal niet met opzet is veroorzaakt. Bij ZELF kun je gelukkig altijd terecht voor het afsluiten van een passende verzekering.

  Waarom kiezen voor een ZELF aansprakelijkheidsverzekering?

  Heel simpel: een bij hun afgesloten verzekering garandeert dekking van alle huisgenoten. Niet alleen zij, maar huisdieren zijn ook meeverzekerd. Wel handig wanneer Tiksie de poes eens besluit haar klauwen uit te testen op de buurman. Maar ook voor mensen die hun huis voor een deel verhuren. De huurders zijn allemaal namelijk ook meeverzekerd. De ZELF aansprakelijkheidsverzekering biedt dus standaard een ruime dekking, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je overige huisgenoten en zelfs de huisdieren. Het leuke van een ZELF aansprakelijkheidsverzekering is dat de dekking ook in de meeste gevallen ruim voldoende zal zijn om de schade te vergoeden.

  Ook wanneer je met vakantie gaat blijft de verzekering door geldig. De schade ten gevolge van een onbewuste handeling kan namelijk voor heel wat problemen zorgen, vooral in het buitenland.

  Een Zelf aansprakelijkheidsverzekering kan je op elke moment opzeggen, maar daar zal je natuurlijk nooit gebruik van hoeven te maken.

  Het afsluiten van een ZELF aansprakelijkheidsverzekering zorgt voor een dekking waar jij en overige huisgenoten volledig bij gedekt zijn. Lekker genieten van je huis dus en geen angst meer hebben dat er onverwachte schadeposten zullen ontstaan door de onbedoelde acties van je huisgenoten en dieren.